onsdag den 14. juli 2010

13. juli 2010

Der er ikke rigtig lavet faste planer for resten af denne uge. Det er jo på torsdag vi pakker taskerne og rejser til Koh Samui. Vi begynder at glæde os.

I dag ville vi en tur til Alabang Town Center. Lilli skulle kigge efter endnu et par Converse sko, og vi ville også gerne kigge efter nogle Hawaianas. Converse skoene fandt vi, men udvalget at Hawaianas var ikke så godt som vi huskede det. Måske vi kan nå at kigge en ekstra gang i Festival i morgen. Ellers må de for pokker også have dem i Thailand. Ellers gik vi mest rundt og kiggede. Vi har ikke rigtig haft lyst til at købe noget bare for at købe det. Vi har fundet lidt kopivarer som vi har været fristet af, men har dog holdt os i skindet. Vi håber udvalget er større i Thailand.

Til aften havde vi inviteret Ate Nene og hendes mand samt onkel Teddy med på Phoenix Court. Vi var så begejstrede for stedet sidst vi var der, at vi bare måtte tilbage igen. Og vi synes at Ate Nene havde fortjent at blive forkælet lidt, med alt det de har gjort for os. Maden var igen fremragende og vi måtte alle nærmet trille ud i bilen da vi skulle hjem. Billederne af bordet taler vist også for sig selv.

Teddy fortale på vej hjem i bilen at han havde set at der er varslet tyfon i nat. Han var derfor noget nervøs for om han ville komme af sted med flyet i morgen tidlig. Det gav heller ikke os ro i sindet. Vi kan stadig huske hvor meget vand der kom ind sidst det regnede kraftigt. Så tør vi slet ikke tænke på hvad der vil ske i en tyfon. Men nu må vi se hvad natten bringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar