søndag den 18. juli 2010

18. juli 2010

I dag ville vi endnu en gang en tur til stranden for at bade. Vejret i dag var mere overskyet, så der skulle være en chance for ikke at blive alt for rød. Flemming tog dog ikke nogen chancer, og havde i går aftes købt en ny solcreme med faktor 50. Med godt med solcreme på gik vi ned og fandt os nogle solstole. Vi gik først en tur langs stranden for lige at lade solcreme trænge helt ind, inden ungerne blev sluppet løs i bølgerne.
Der var ikke rigtig nogen af os der havde den helt store sult til frokost, så i stedet for at gå op fra stranden, købte vi nogle grillede majskolber fra en lille bod nede på stranden. De smagte fantastisk godt, så mon ikke vi køber nogle af dem igen en dag?
Lilli fik også prøvet en thaimassage i det lille telt der er ved nedgangen til stranden fra vores hotel. En times massage koster lige under 50 kr. Flere steder oppe på hovedvejen kan man også få massage, men der er nu noget over at ligge nede på stranden og få det gjort. Natasha har flere steder set at man kan få lavet fletninger i håret. Det er hun meget opsat på at få gjort, så nu skal hun bare finde ud af hvordan de helt præcist skal være.

Først på eftermiddagen gik vi fra stranden og op i poolen for lige at bade lidt mere og samtidig få skyllet noget af alt saltet af. Vandet ved stranden er meget salt. Det var dejligt med en tur i poolen. Natasha fik øvet noget mere i at dykke. Det er begyndt at gå rigtig godt. Hun dykker faktisk bedre end hun svømmer nu. Alexander er ikke helt så meget for at komme i vandet når han ikke kan bunde. Vi har forgæves kigget efter et svømmebælte til ham, både her og i Manila. Vi troede det ikke ville blive noget problem at finde, men de bruger kun store veste hernede, og vi synes den virker lidt for kluntet. I stedet stod han oppe på kanten og spillede bold med Flemming, som var i vandet.

Da vi kom op fra poolen kunne vi godt begynde at mærke, at solen alligevel er stærk selv om der er skyet. Ungerne fandt ud af hvorfor vi gerne ville havde dem op til nogle mindre badepauser for lige at smøre dem. De sagde hver gang nej. Her til aften betaler de så prisen, de er blevet røde begge to. Natasha er hårdest ramt. Vi gik derfor ned til det booking kontor hvor vi også bookede sidste tur. Her fik vi en rigtig god behandling og hende der bookede for os gjorde alt hun kunne for at giveois den laveste pris. Det samme gjorde hun denne gang. Hun mener godt Alexander kan gå som en på 3½, på den måde er han nemlig gratis. I morgen der det så Tiger Zoo vi vil besøge. Ungerne trænger vist til en dag hvor de ikke er alt for meget i solen.

Da turen var bestilt gik vi en lille tur inden det var tid til at finde en restaurant for at spise. Lilli ville gerne lige ned i den butik med taskerne i den gode kvalitet og kigge igen. På vejen fandt hun også en skrædder, med en kjole i vinduet som hun godt kunne lidt. Vi gik derfor ind og det endte med at hun fik bestilt en kjole og Flemming fik bestilt to skjorter. De ville godt nok gerne sælge ham en jakkesæt også, og selv om det er fristende at få syet et der passer perfekt, så må det han har der hjemme være nok lige nu. Men et par nye skjorter kan vel godt gå an. Den samlede prist endte på 9000 bath hvilket er ca. 1600 danske kroner. Det er vist heller ikke så slemt når det hele er syet specielt til vores mål. På tirsdag skal vi ned og have tilrettet første gang. Det er vi rigtig spændt på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar