fredag den 23. juli 2010

21. juli 2010

I dag skulle der bare slappes af og bades ved stranden. Lilli skulle først op og prøve kjolen en sidste gang klokken 17.00 så der var masser af tid ved stranden. Det lovede ellers ikke alt for godt for dagen i dag. Da Flemming vågnede ved 5 tiden var det regnvejr, og ude i det fjerne kunne der ses lyn. Heldigvis skiftede vejret i løbet af en times tid, og en times tid senere kunne vi stå på altanen og se en rigtig flot solopgang. Fra da af var der bare fuld knald på solen så der skulle drikkes godt med vand ved stranden. I dag var det så Flemmings tur til en gang thai massage på stranden. Det er altså bare skønt.

Da Lilli havde været oppe og få prøvet kjolen en sidste gang og Flemming havde prøvet skjorte nummer to gik vi ned for at få lavet fletninger i Natashas hår. Det tog sin tid, og Lilli så sit snit til at får ordnet neglene i mens. Endelig var det blevet tid til at gå tilbage til hotellet for at få vores sidste afskeds middag. Den var dog lidt en skuffelse. Maden var rigtig dyr og vi var de eneste i restauranten ud over et andet par som kom lidt efter os. Prisen for vores middag var omkring fem gange så dyrt i forhold til de andre steder vi har spist, og maden var ikke fem gange bedre, men nu er det da prøvet.

Efter maden var vi alle rigtig trætte, så vi gik direkte op på værelset og fik smurt de solbrændte kroppe en ekstra gang, og så var det ellers på hovedet i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar