torsdag den 8. juli 2010

2. juli 2010

I dag var en af de mere stille dage. Vi havde planlagt at vi ville ud og se efter tøj til ungerne til Michael og Lottes bryllup samt en tur i biografen og se Toy Story 3. Vi blev anbefalet at tage i Alabang Town Center. Det ligger ikke så langt væk, så vi kunne godt gå der over. Men der var lidt længere end forventet og da solen havde valgt at komme frem i dag blev det en meget varm tur for ungerne. Fremme ved centeret gik vi først på opdagelse efter biograferne, hvor vi skulle mødes med MeAnn kl. 14.30. Skiltningen var noget forvirrende, så vi brugte noget tid på at finde biograferne, men den lykkedes da til sidst. Nu kunne vi så så på udkig efter tøj, og vi kom forbi flere forretninger som havde festtøj, men kjolerne var meget ”puffede” og jakkesættene til Alexander virkede meget tykke og varme, underligt nok. Vi købte ikke noget, men har da nu set udvalget, og kigger nok igen i nogle af de andre malls vi kommer til at besøge under vejs.
Turen i biografen gik fint. Vi havde Patty og Tata med samt alle børnene fra Norge. Mark og Merlee var også med. Vi kom godt nok lidt for sent til starten af filmen, da der var lidt problemer med at få hentet Patty og Paulo. Det endte så med at vi slet ikke fik hentet Paulo, og vi andre kom så ind og se filmen. Selv om den var på engelsk kunne vores børn godt få noget ud af filmen, og vi håber at vi kan nå og se Karate Kid senere. Den har først præmiere til august i Danmark. Priserne er bestemt også til at overkomme. I Alabang Town Center er billetterne lidt dyrere end de er i Festival Mall. Men alligevel kom vi kun af med omkring 35 kr. pr. billet for at se Toy Story 3.

Efter filmen kørte vi med ud til Ate Nene og spiste. De havde været i køkkenet hele dagen for at forberede mad til de mange gæster der bor der, og til familie festen i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar