torsdag den 8. juli 2010

4. juli 2010

I dag skulle der hviles ud oven på festen i går. Vi sov så længe vi kunne, hvilket desværre ikke var så længe. Flemming havde en plan om at skulle ud og løbe, men lidt rumlen i maven fik sat lidt en stopper for den plan. Heldigvis var det ikke andet end lidt sult, så der er stadig ikke nogen der rigtig er ramt af feriemave.
I dag tog vi en tur for os selv til Festival Mall. Vi fik lokket Michelle og Anders til at se efter ungerne en times tid, hvilket ikke er særlig svært, når bare de fik penge med ned i Tom’s World, som er en af tre spillehaller i Fastival Mall. Mens ungerne hyggede sig gik de to gamle ind og fik en combination massage. En hel time med hver vores filippinerpige der virkelig ved hvor der skal tages fat. Samlet pris 1200 pesos = 150 kr. Det er vist ikke sidste gang vi vil se om vi kan få mulighed for at snige os lidt væk.
Efter massagen fik vi frokost og helt tilfældigt fandt vi en butik som havde et lille udvalg af festkjoler til piger. Og her var lige kjolen til Natasha. Den skal lige rettes lidt til, og så er den vist lavet til lidt ældre piger, for i hvert fald var der syet et lille indlæg ind til byster, og det ville Natasha bestemt ikke have. Den skal også lægges lidt ind og have syet nogle små stropper på. Den skulle gerne være værdig på torsdag, så vi er noget spændt på at hente den. Så mangler vi bare at se om vi kan finde noget til Alexander.
Dagen blev sluttet af med en omgang Bezzerwizzer. Flemming er lige nu i front, men vi blev ikke helt færdige og regner med at kunne afslutte spillet i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar