torsdag den 8. juli 2010

3. juli 2010

Så var dagen kommet for den store familie fest. Der har været lagt et stort arbejde i at planlægge festen. Og vi må sige at arrangørerne havde gjort det godt. Festen skulle holdes i Cupang Hall, som er et sted man kan leje til store fester. Lige som vi kender med at forsamlingshus i Danmark. Vi havde stedet for os selv, hvis man da kan sige det, når der var omkring 120 mennesker med til festen. Vi havde to fine pools til rådighed, og det var de mange børn ikke sene til at benytte sig af. Fra festen startede kl. 7.00 om morgen og til de sidst tog hjem ved 18 tiden var der konstant børn i vandet. Også flere af vi voksne fandt vej til vandet, som i varmen er dejligt svalende. Selve festen var virkelig fest på ægte filippinsk manér. Der var mad i buffeten fra morgen til aften, og der manglede ikke noget. Til gengæld var det svært for os som er vant til at maden bliver serveret i etapper. For her kom der nyt mad på bordet så snart noget andet blev taget af. Og det var ikke det samme der kom på som blev taget ud. Derfor nåede vi nok ikke at smage på det hele.

Undervejs var der mange indslag med forskellige lege og underholdning. Og ganske som filippinerne plejer, blev der hujet, klappet og grinet når andre stod for et underholdende indslag.
Der blev taget mange billeder under vejs og filmet en del. Så nu har vi et stort arbejde med at får gennemgået det hele når vi kommer hjem. Vi har lovet Merle og Mark at sende billederne på DVD.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar