torsdag den 8. juli 2010

26. juni 2010

I flyveren på vej til Bangkok vågnede vi ligeså stille op, og efter morgenmaden var der ikke længe til vi landede i Bangkok lufthavn. Med en ventetid på 3 timer havde vi god tid til at finde rundt i lufthavnen, som flere steder var dekoreret med mange store og flotte orkideopsatser.
Da klokken endelig blev 8.25 var det blevet tid til at gå om bord på flyveren til Manila. Der var god plads i flyveren, og til hvert sæde var der en ”privat” skærm med forskellige spil og film. Det var et stort hit for Alexander. Inden vi landede i Manila fik vi udleveret told- og indrejsedokumenter. Der var mange felter at udfylde, men så gik ventetiden også lidt hurtigere. Lige inden vi landede blev der delt nogle flotte orkideer ud, som Natasha fik sat i håret. Bagageudleveringen gik problemfrit, og alle vores kufferter var heldigvis også nået frem til Manila. Bedstefar og Onkel Teddie kom og hentede os i lufthavnen, og det var dejligt at sætte os ind i bilen med aircondition efter en veloverstået flyvetur fra DK. Det var meget interessant at se, hvordan mange af filippinerne bor, og jeg tror godt, at børnene kunne se, at der de steder vi kom frem var stor forskel på hvordan vi bor og de lokale bor.
Efter et yderst tiltrængt bad kørte vi hen til Bedstefars søster – Ate Nene. Børnene havde også glædet sig til at møde nogen af dem, som de kun har set på billeder og hørt tale om. Efter lækker, lækker mad blev der snakket og leget til den store guldmedalje. Natasha havde dog lidt ondt i maven, så hun tog den lidt med ro på sofaen, Alexander derimod løb rund sammen med Joelle, Tata, JM og Paolo. Han var drivvåd af sved, da vi senere på aftenen tog tilbage til lejligheden.
Hjemme igen afsluttede vi dagen med et spil uno, og ca. kl. 22 lokal tid, var vi mere end klar til at komme i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar