fredag den 23. juli 2010

20. juli 2010

I dag skulle den stå på strandtur hele dagen, men først skulle vi op til skrædderen, for at få taget de sidste mål til Lillis kjole. Flemmings skjorter var allerede færdige, og de passede helt perfekt. Lillis kjole skulle rettes lidt til, og i morgen sidst på eftermiddagen kan hun komme ned og prøve den igen. Det er utroligt de kan gøre det så hurtigt. Inden vi gik på stranden tog vi lige en frokost og så stod den ellers på badning. Ungerne havde igen i dag en t-shirt på for ikke at blive forbrændt. De er stadig ikke meget for at komme op og holde en lille pause og få solcreme på, så en t-shirt er nok den bedste løsning.

Efter et par timer ved stranden gik vi op i poolen. Natasha har de sidste dag lånt et par svømmefødder, som hun er blevet rigtig god til at bruge. Alexander har ind til videre holdt sig lidt tilbage med at svømme, men i dag var så dagen hvor han fandt ud af at han godt kunne. Han begyndte at springe i fra kanten og dykkede så ud til os. Dejligt også at se ham boltre sig i vandet.

Efter aftensmaden tog vi en taxi ud til Tesco, men er et mindre indkøbscenter. Vi havde fået at vide at vi sikkert ville kunne finde elektronik der. Det var dog en kæmpe skuffelse. Tesco bestod af ganske få mindre butikker og et supermarked, der kan sammenlignes med Bilka. De havde godt nok Ipods, som Natasha gerne vil have, men de er også her meget dyre. Nu her vi gjort hvad vi kan de steder vi har været, men det ser ud til hun må vente til vi kommer hjem. Vores taxichauffør mente at det ville være en god ide med en dag eller to i Bangkok for at shoppe, da det er meget billigere og udvalget er større, men det kan vi nok ikke rigtig nå i denne omgang, men nu ved vi det hvis vi en dag får mulighed for at komme her ud igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar