torsdag den 8. juli 2010

25. juni 2010

Vi har alle glædet os til denne dag skulle komme. Dagen hvor vi ENDELIG skulle af sted på vores drømme ferie. I går blev der sagt farvel i børnehaven og i skolen, og tidligt her til morgen skulle vi så endelig op og gøre os klar til turen.
Vi har haft travlt de sidste dage, så vi fik først pakket i går, men vi håber at vi har det hele med, men det vil tiden jo vise. Det er med blandende følelse vi kl. 7.30 sætter os ud i bilen. Vi ser alle frem til ferie, men hvad nu HVIS vi har glemt noget? Nu er vi kommet af sted og sider i flyveren på vej til Bangkok så nu er det i hvert fald for sent at vende om, hvis vi alligevel mod forventning har glemt noget. Mørket har sænket sig i flyveren, og folk er ved at gøre klar til at prøve at få et par timers søvn. Lilli og ungerne er faldet i søvn, så jeg har god tid til at sidde og skrive første kapitel i en forhåbentlig lang og oplevelsesrig rejsedagbog.

Turen startede rigtig fint. Vi var alle oppe til tiden og i Aalborg lufthavn kom Farmor og Farfar og vinkede til os. Turen til København var hurtigt overstået, og nu skulle vi så have tjekket ind til den videre rejse. Det gik fint og efter tjek-in kunne vi alle sætte os og få noget at spise. Vi havde stadig god tid til afgang til Bangkok, så ventetiden blev brugt på at kigge nogle af de mange butikker.

Ombord på flyet til Bangkok lægger Alexander ud i vanlig stil, nemlig med at falde i søvn, allerede INDEN takeoff. Det er et utroligt sovehjerte den dreng har. Ret hurtigt kom vores aftensmad som var en udmærket tre-retters menu bestående af Røget lask med kartofler til forret, en kyllingeret til børnene og en lidt stærk ret med svinekød til de voksne. Til dessert et lille stykke kage. Det var svært at få ungerne til at spise maden, men det lykkes da at få lidt i dem.
Der er nu ved at falde helt ro over folk i flyet. Det sidste toiletbesøg bliver klaret og alle prøver at finde sig til rette i sæderne. Man kan se at der bliver kæmpet rundt omkring, specielt dem som har børn med finder alternativer i den noget ukomfortable seng vi må klare os med i nat. Men når vi tænker på det der venter os i morgen er det nok også til at leve med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar