mandag den 12. juli 2010

11. juli 2010

I dag stod vi tidligt op for at komme op og spise morgenmad i en lille gazebo med udsigt over vandet, så vi kunne komme ned og bade.Stranden så jo rigtig fin ud i går aftes, men her til morgen var det blevet højvande, og der var faktisk ikke ret meget strand tilbage. Der havde også været noget regnvejr om natten så der var en del blade og andet i vandet i dag. I stedet gik vi op i poolen, hvor udsigten er helt fantastisk. Det var nu heller ikke så dårligt. Om formiddagen kom solen frem et par timer og Flemming var nok lidt for ivrig for at få noget farve så han blev ude i solen så længe som muligt. Det vi lige havde glemt var solcremen. Det har så resulteret i nogle temmelig røde skuldre. Også Natasha har fået en let rødlig farve. Vi håber det går væk igen inden vi smutter til Thailand.
Omkring middagstid trak der et regnvejr ind over Bohol. Det var ret sjovt at bade i poolen mens det regnede. Regnen var noget koldere end vandet i poolen, så det var med at holde sig under vandet. På et tidspunkt trak vi op i tørvejr i den overdækkede poolbar og fik os en lille forfriskning inden vi skulle op og skifte og gøre klar til frokosten. Efter frokosten skulle Lilli og Flemming op og have en halv times back, neck and shoulder massage. Vi havde fået to kuponer til en halv times gratis massage hver, og den mulighed skulle bestemt ikke gå til spilde, heller ikke med en god solskoldning. Men for pokker det gør ondt, men man er vel ikke pivet, så Flemming sagde ikke noget. Heller ikke da de efter endt massage kom med et varmt håndklæde for at tørre olien af.

Sidst på eftermiddagen gik vi op for at spille lidt pool og bordtennis. Både Anders og Willie tabte en omgang øl til Flemming i pool, mon han når at se dem inden vi skal af sted, eller snakker de sig ud af det? Efter spillet var det tid til aftensmad. Efter maden gik vi direkte op og tog badetøjet på igen så vi kunne nå endnu et dyp i poolen. Vi skal jo i seng til rimelig tid så vi kan komme op i morgen tidlig. Bussen kommer og henter os kl. 8.00.

Tilbage i vores hytte efter turen i poolen gjorde vi klar til at gå i seng. Det vil sige det gjorde vi ind til Natasha opdagede at der var kommet et mellem-stort firben ind til os. Ifølge Lille var der nu ikke tale om et firben, men mere en kæmpe dinosaur. Det skabte så en del panik og Flemming og Natasha måtte jagte rundt for at få den ubudne gæst lokket uden for til de mange andre kryb. Det lykkedes til sidst at få den ud, men det var godt nok ikke meget for det, men til sidst faldt der da ro over gemytterne og Lilli og Alexander kom igen ud fra badeværelset, hvor de havde forskanset sig med en skarpladt bruser, i det tilfælde at firbenet skulle finde på at bryde i gennem den 4-5 cm tykke dør der adskilte dem fra monsteret. Ja man kan jo aldrig vide hvad de finder på.

1 kommentar:

  1. Nej hvor jeres kamp med de forhistoriske dyr lyder sjov - forhåbentlig har I det på video :-)
    Skal på besøg hos Cecilie, Lotte og Michael i eftermiddag - de får lige hostorien også.
    GOD TUR til Thailand - måske er I allerede nu på vej??
    Knus Farmor

    SvarSlet