torsdag den 8. juli 2010

28. juni 2010

Den oprindelige plan for dagen var et planlagt besøg til Tagaytay, men da Merle og Mark fra USA først kom sent i går aftes, ville de gerne vente med en sådan heldagsudflugt til dagen efter.
I stedet kørte vi en tur til Aplaya for at besøge familien der. Hele køreturen blev fotodokumenteret af de to paparazzifotografer.
Efter Aplayabesøget kørte vi i samlet trop afsted med den folkeskole, hvor Bedstefar tidligere havde været elev. Skolen lignede selvfølgelig ikke sig selv længere. Vi mødte den 6. klasse, som kusine Michelle underviste i matematik. Der var et sted mellem 40 og 50 elever i klassen – helt andre forhold end i de danske klasser.
Mens vi gik rundt på skolen var det næsten som at være kendt. Alle vendte sig og kiggede efter os – specielt drengene kiggede langt efter Natasha……
Besøget på skolen tog lidt længere tid end forventet, så besøget på en high school måtte udsættes til en anden dag. I stedet kørte vi mod Festival Mall for at spise frokost. Valget faldt på deres foodjunction. Her var der en masse forskellig små spisesteder med en masse forskellige retter – nogle mere indbydende end andre. Blandt andet så vi et sted, hvor man kunne købe (og spise) nogle helt små og meget stegte hele kyllinger. Vi bestilte i stedet pancit og små lumpia – ikke så gode som bedstefars blev vi meget hurtigt enige om. Vi bestilte også en portion dybtstegte små krabber – de smagte faktisk ok, og Alexander fik da også spist en del. Efterfølgende skulle vi en tur omkring banken, hvor Bedstefar skulle have indbetalt den sidste rate til Boholturen. Vi fik at vide, at det godt kunne tage lang tid, men hvor lang tid kan sådan noget tage tænkte vi. Vi blev klogere……. Efter laaaaaaang ventetid kørte Glenn os tilbage til lejligheden. Først hen på eftermiddagen ringede Bedstefar, og fortalte, at han var blevet færdig i banken. Godt man ikke skal ordne bankforretninger på Filippinerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar