søndag den 11. juli 2010

9. juli 2010

I dag skulle der shoppes sko. De sidste dage har Lilli glemt at få strømper med, og så er det jo lidt svært at prøve dem. Men i dag var de husket og så skulle der shoppes. Det er primært Converse sko de er ude efter. De fås flere steder, nogen steder mere originale end andre. Vi har valgt at gå efter de originale, da flere af de uoriginale ikke ligner ret godt, og prisen på de originale er stadig omkring halvpris i forhold til hjemme i Danmark. Lilli ville gerne have haft to par, men det sted vi var, havde de desværre ikke hendes størrelse i den ene farve, så vi må nok af sted igen inden vi tager til Thailand. Ungerne fik også et par hver i nogle ret specielle modeller, som vist nok koster omkring 700 kr. hjemme (hvis man da kan få dem der hjemme), og her ned under 300 kr.
Flemmings mave er stadig ikke helt god. Det er ikke feriemave, men mere en gang forstoppelse, utroligt nok. Så vi tog hjem i lejligheden midt på eftermiddagen for at slappe lidt af. Om aftenen skulle vi ud og spise med en af Willies tidligere klassekammerater. Vi skulle spise på en restaurant der hedder Phoenix Court. Det skulle ligge på Bellevue Hotel. Vi googlede det hjemme i lejligheden og fandt ud af at det så er Manilas eneste 5 stjernede hotel, så vi kunne godt regne ud af shorts og dappere nok ikke var det rigtige påklædning. Så Flemming måtte nødtvunget trække i lange bukser og lukkede sko. Puha det var varmt.
Velankommet til restauranten fik vi hilst på vores værter for aftenen, Romy og Edna, et par MEGET søde mennesker, som vi havde en dejlig aften sammen med. Maden på Phoenix Court var helt fantastisk. Det tog godt nok lidt tid at bestemme sig, men som man plejere her nede bestiller hver person en ret som bliver sat midt på bordet, og så rækker alle ellers til fadene af det der kommer ind.
Indtil nu er vi ikke stødt på specielt stærk mad, og dette var helle tilfældet denne aften, troede vi. I sin iver efter at få spist den god mad var Flemming uopmærksom et kort sekund, og opdagede ikke at der i en af retterne var tørrede chilier. Det blev dog opdaget da den var kommet ind i munden og der var tygget på den. Og Phoenix Court er ikke lige stedet man spytter maden ud igen, så han var nødt til at spise det hele og så slukke efter med det meste af øl han fik til maden. Puha den var stærk. Lilli og ungerne fik i den grad også stillet deres lyst til frugtshakes. Dels var de helt fantastisk gode her, men de var også flot pyntet. Se bare billederne af Natashas Watermelonshake. Selvom det var et af Manilas fineste hoteller vi spiste på var maden faktisk ikke specielt dyr. En frugt shake kostede ca. 20 kr. og en af retterne vi fik kostede mellem 30 og 60 kr. Og så var der beregnet til at flere kunne tage af retten. Et hurtigt bud på hvad aftenen kostede for 8 voksne og 2 børn vil være omkring 8-1000 kr. alt inklusive. Vi har da snakket lidt om, om vi ikke skulle vende tilbage der til og få en god afslutningsmiddag på tirsdag. Onsdag aften skal Lilli og jeg nemlig i biografen igen. Der skal jo ses nogle film til de priser de har her nede. Næste gang står den på Eclipse, som er film nummer tre i Twilight sagaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar